ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΑΤΡΙΣ – ΜΑΦΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (2)


Από προεκλογικό έντυπο της ¨εθνικής συσπείρωσης¨ (χρυσή αυγή)

Ο Χρήστος Ρήγας γεννήθηκε στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου το 1974. Οικογενειάρχης με τρία παιδιά, αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας. Μπαίνει στη μάχη με δύναμη, διάθεση, πατριωτισμό, να αγωνιστεί για μια Ελλάδα που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες.

Με την ψήφο σας στην "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ", η φωνή μας θα ακουστεί πιο δυνατά για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας.

ΔΙΑΛΕΞΕ ή με αυτούς που πουλάνε την πατρίδα και την ζωή σου ή ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! Για τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα της επόμενης γενιάς.

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

(Το εγκώμιο του αρχινταβατζή έπλεκε η χρυσή αυγή προεκλογικά. Ούτε αυτοί γνώριζαν, ούτε και οι δημοσιογράφοι της περιοχής…)

(βλέπε: ¨Το βαμπίρ της Χρυσής Αυγής και οι "διανοούμενες πόρνες" του Swinton¨  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1283877)


Μάταια, οι κύριοι Λ. Σταθόπουλος και Φ. Μπερίκος, μέσα από τα δημοσιογραφικά όργανα του δεύτερου, προσπαθούσαν τόσο καιρό να μας πείσουν ότι η παρακρατική συμμορία Χρυσή Αυγή έχει στις τάξεις της κάτι άλλο εκτός από άτομα ¨του σχοινιού και του παλουκιού¨. Άτομα της νύχτας, μπράβοι, χαφιέδες, πληρωμένοι δολοφόνοι και συνάμα ακροδεξιοί - εθνικιστές κτλ, που παρελάσουν στα ψηφοδέλτια της Χ.Α. 

Δεν χρειαζόταν φυσικά η πρόσφατη σύλληψη του Χρ. Ρήγα για να καταδείξει του λόγου το αληθές, παρά το ότι πλέον και επίσημα (από τους άλλοτε συμπαραστάτες τους, την αστυνομία) το γεγονός είναι αδιάψευστο και κάνει το γύρο της χώρας. Δεν εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη και την αστυνομία διότι γνωρίζουμε τους σκοπούς τους, όπως γνωρίζουμε ότι είναι πολύ πιθανό (όπως έχει γίνει και στο παρελθόν) τέτοια καθάρματα, με διάφορα νομικά τερτίπια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι να συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, συνεχίζοντας το ¨πατριωτικό¨ τους έργο.

Άρης  


Για να δούμε όμως ποιος πραγματικά είναι ο -οικογενειάρχης με τρία παιδιά, πατριώτης, αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας- κ Ρήγας, (μέσα από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet).

Για τη διπλή δολοφονία του μέντιουμ και της συντρόφου του, το 2009, κατηγορείται ο 36χρονος, όμως οι πληροφορίες τον θέλουν αναμεμειγμένο και στην επίθεση εναντίον των ιδιοκτητών του γνωστού κλαμπ Καραμέλα. Οι πληροφορίες του newsit μιλούν για αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του. Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος έκανε το λάθος να πάει το όπλο με το οποίο φαίνεται πως έγινε το έγκλημα σε οπλουργό λέγοντάς του “πως είχε κάνει ζημιά” με αυτό και του ζήτησε να του αλλάξει τα στοιχεία.

Πριν δυο χρόνια, στις 26 Φεβρουαρίου είχε αποκαλυφθεί στο Χαλάνδρι ένα διπλό έγκλημα. Είχαν βρεθεί νεκροί μέσα στο γραφείο του μέντιουμ Μιλτιάδη Μουτάφη, ο ίδιος και η 38χρονη σύντροφός του Παρασκευή Γκέζου... Μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, ωστόσο φαίνεται ότι όλα αυτά άλλαξαν και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου.

Ο δράστης δεν έχει πει εάν επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και για λογαριασμό ποιου το εκτέλεσε ωστόσο οι αστυνομικοί κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 36χρονου εμπλέκεται σε συμβόλαιο ανθρώπων της νύχτας.

Τον Χρ. Ρήγα, είχε κατονομάσει ως εντολέα του (για λογαριασμό τρίτου/ σ.σ. Μπάμπη Λαζαρίδη) ο πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε λάβει εντολή να σκοτώσει τους ιδιοκτήτες του γνωστού κλαμπ “Καραμέλα” στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο 36χρονος που έχει πλούσια δράση με ακροδεξιές οργανώσεις και είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει από αστυνομικούς που σταμάτησαν το πολυτελές τζιπ με το οποίο κινούνταν είχε βρεθεί ένα όπλο.

ΥΓ. Χρυσαυγήτης παρακρατικός και νονός της νύχτας. Μα τι έκπληξη! Λες να είχε και πλάτες μέσα στην αστυνομία; Θα πέσουμε από τα σύννεφα!


Οι «άγγελοι» του Άγιου Παντελεήμονα

Το σενάριο της δημιουργίας της γνωστής κατάστασης στον Άγιο Παντελεήμονα από νταβατζήδες που άρχισαν να χάνουν τον έλεγχο της προστασίας στην περιοχή, με την αρωγή φυσικά των μπάτσων του τοπικού ΑΤ, φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τη σύλληψη το Σάββατο το βράδυ μελών της Χρυσής Αυγής με όπλο που έκανε παρέα στα έντυπα της οργάνωσης. Αυτό που δεν έχει βγει στην είδηση, είναι ότι το μαγαζί στο οποίο έκρυψαν το όπλο είναι ιδιοκτησίας του οδηγού του τζιπ, υποψήφιου βουλευτή της ΧΑ στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για το Χρήστο Ρήγα, μπράβο της νύχτας και πρωτοπαλίκαρο του Μπάμπη Λαζαρίδη που δολοφονήθηκε κατά τα γνωστά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Όσοι ενδιαφέρονται, ας ψάξουν την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας ιδιοκτήτη του κέντρου «Καραμέλα» από την ομάδα Λαζαρίδη. Ο Χρήστος Ρήγας, πήρε άδεια για άνοιγμα ίντερνετ  καφέ στη γειτονιά των «αγγέλων» (Αλκιβιάδου 91) από το Δήμο Αθηναίων σχεδόν έκτακτα τον Ιούλιο του 2009, εποχή δηλαδή που οι νταβατζήδες θεώρησαν ότι είχαν επανακτήσει τον έλεγχο της περιοχής. Το μεγαλείο της γειτονιάς του Άγιου Παντελεήμονα, που «απειλήθηκε» από τους μετανάστες, είναι προφανές με μια βόλτα στα κωλόμπαρα και τα στριπτιζάδικα της περιοχής. Εκεί άλλωστε έχει και την έδρα της η επιχείρηση «το Χωριάτικο», που έγινε πανελλήνια γνωστή από τη μισοεξάρθρωση κυκλώματος trafficking μεταναστριών (επιχείρηση «Λευκός Άρτος» για όσους ενδιαφέρονται).

Ο ¨καθαρός¨ Άγιος Παντελεήμονας είναι ένα συνονθύλευμα από τους παρακρατικούς νταβατζήδες της Χρυσής Αυγής, το στρατιωτικό σκέλος του ΛΑΟΣ (Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων με πρόεδρο το Δημήτρη Πιπίκιο και μέχρι τον Ιούνιο του 2009 υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων τον πρόεδρο της ΝΕΟΣ Γιάννη Παναγιωτακόπουλο), το ΛΑΟΣ Κυψέλης υπό το Σπύρο Γιαννάτο, μόνιμο θαμώνα του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα.
Τους χαιρετισμούς μας και στη γνωστή ξανθιά Θέμιδα Σκορδέλη, αυτήν που χαρακτήρισε πλύστρα την Κούνεβα στη φασιστομάζωξη της Ομόνοιας στις 9/5/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: