ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά.


Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά. 

Μέσα στον Απρίλιο στελέχη της χρυσής αυγής επισκέφτηκαν -στα πλαίσια προεκλογικής δράσης- το χωρίο Κομμένο Άρτας. Το χωρίο αυτό είχε καεί από τους ναζί στις 16 Αυγούστου 1943. Η υποδοχή των νεοναζί στο χωρίο από τους κατοίκους έγινε με κλωτσιές και μπουνιές ως την άτακτη διαφυγή τους.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τρικάκια από την ομάδα ¨gruppo de affinidad¨ σχετικά με το γεγονός. 

Επίσης την τρίτη 24 Απρίλη πραγματοποιήθηκε αντιρατσιστική-αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Άρτας με τη συμμετοχή 100 περίπου ανθρώπων. 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 




Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον    
        δε θα πεθάνει μόνος τσάκισε τον. 

Η τηλεοπτική- χρηματιστηριακή δημοκρατία κράτους και κεφαλαίου για χρόνια έσπειρε στην κοινωνία πλαστές ανάγκες, ψεύτικες ευημερίες, αυταπάτες, άρτους και θεάματα καλλιεργώντας μια αποχαύνωση που διατηρεί παραγωγικούς υπηκόους σε μία διαχρονική εκμετάλλευση - υποταγή.

Όσο κυκλοφορούσε αρκετό χρήμα ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των αφεντικών σε υπερσυσσώρευση πλούτου, καθώς και την «ευκολία πρόσβασης» των σκληρά εργαζόμενων-εκμεταλλευόμενων στα καταναλωτικά αγαθά που τους καθιστούσαν κοινωνικά και ψυχολογικά επαρκείς, όλα πηγαίνανε ρολόι.
Όταν οι καπιταλιστές του ελληνικού κράτους αντιλαμβάνονται ότι το μαγαζί «πάει για φούντο» αποφασίζουν «τα σπασμένα» να τα πληρώσουν οι πελάτες που θα τους ανακηρύξει πολύ εύκολα σε συνέταιρους (μαζί τα φάγαμε).   

Ενώ ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας αντιδρά, αμφισβητεί και εναντιώνεται, η πρώτη απάντηση του «κράτους πρόνοιας» είναι τα χημικά, η βία και ο γενικευμένος φόβος.

Βλέποντας πως δεν μπορούν έτσι εύκολα να επιβληθούν και να κοροϊδέψουν τη κοινωνία εφευρίσκουν συνεχώς καινούριους εχθρούς και επιστρατεύουν παλιές μεθόδους όπως η γνωστή καραμέλα του πατριωτισμού, που για αιώνες κρατά τους λαούς προσκυνημένους και παράλληλα δηλητηριασμένους με ανούσιο μίσος και φόβο. 

Διαστρεβλωμένες αντιλήψεις, ιστορικές ανακρίβειες, καθώς και ηλίθιες δεισιδαιμονίες και δαιμονοποίηση των "ξένων", συντηρούνται υποσυνείδητα, υποβόσκουν και σε καιρούς "οικονομικής κρίσης" αναζωπυρώνονται από την μεριά των εξουσιαστών.

Με την πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης οι κρατιστές δημιουργούν κλήμα κοινωνικού αυτοματισμού ανάμεσα στους εργαζόμενους και προοπτικές κοινωνικού κανιβαλισμού, στοχεύοντας πάντα στις πιο εξαθλιωμένες κοινωνικές ομάδες.

Υπουργοί, πολιτικοί φορείς, αστυνομία και φασιστικές συμμορίες συνεργάζονται απροκάλυπτα πλέον, σε ιδεολογικό αλλά και στρατιωτικό επίπεδο, διαχέοντας ρατσιστικό μίσος, ξενοφοβία, και αρρωστημένο πατριωτισμό. 

Ξεφυτρώνουν διαφόρων ειδών «πατριώτες» και Ελληναράδες, με διάφορα ψυχοσύνδρομα.

Ναζιστικές οργανώσεις που κατά καιρούς χρησιμοποιούνταν σαν στρατιωτικές εφεδρείες του κράτους με δολοφονικής δυναμικής χτυπήματα σε ανθρώπους που αγωνίζονται αλλά και σε μειονότητες, (με την πλήρη κάλυψη των σωμάτων ασφαλείας) κάνουν την εμφάνιση τους στα κανάλια,(δημοσκοπήσεις)σε διάφορες γειτονιές παρουσιαζόμενοι  ως υπερασπιστές του «έθνους και της φυλής».

Μαχαιροβγάλτες, κρετίνοι, νοσταλγοί του Χίτλερ και δηλωμένοι εχθροί της δημοκρατίας, έχουν το θράσος να περιφέρονται (μέσα σε μία κοινωνία που έζησε την ναζιστική κτηνωδία αλλά και τα προδοτικά εγκλήματα από τους ομοϊδεάτες τους δοσίλογους, ταγματασφαλίτες, μαυραγορίτες και τους συνεργάτες της χούντας)και με περίσσιο λαϊκισμό να παριστάνουν τους αντι-μνημονιακούς και απελευθερωτές.   

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ




Όταν το κράτος χάνει το δημοκρατικό του πρόσωπο τότε βγάζει από το συρτάρι τους φασιστικούς του μηχανισμούς.

Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας οπλισμένοι με απελευθερωτική συνείδηση απέναντι στα βρώμικα παιχνίδια των εξουσιαστών τον κοινωνικό κανιβαλισμό και την φασιστική απειλή.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ
Τρίτη 24 Απρίλη / 7:30μμ
πλατεία  Αγ. Δημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: